vrijdag 13 augustus 2010

Sims 3 Review




De Sims 3 is het derde deel in de Sims serie. De serie heeft al veel uitbreidingen, welke niet altijd zo goed waren. Is De Sims 3 een goed spel, waar over nagedacht is, of een spel waar ze niet veel voor hebben gedaan?

De buren zetten de bloemetjes buiten!

De Sims 3 speelt zich niet meer alleen bij jou af, maar nu in een kleine stad, Sunset Valley. Je voelt dat de buurt leeft. Je kunt alles zien wat er buiten aan de hand is in de stad. Je kunt de buren in de tuin zien werken, een gevecht tussen 2 mensen, of iemand die gitaar speelt in het park. Het is heel erg overzichtelijk, maar vaak zie je niet zoveel mensen. Meestal joggen ze snel langs je huis(Zoals ze ook al in De Sims 2 deden), of ze zitten in het park. Maar de sociale contacten kunnen nu verwijderen na een tijd, omdat je niet meer met ze praat. Ook al heb je goede contacten, een slechte contact zit er altijd wel bij.

Banen

De Sims 3 draait nu niet echt meer om de banen, want ze zijn flink veranderd. Van wetenschapper tot muzikant, het is toch wel leuk. Het is niet meer dat je een balkje vol moet hebben, en dan promotie krijgt, nee, je moet er hard voor werken! Als je té hard werkt, krijg je een stress-gevoel. En dat is niet fijn voor de Sims.

Karaktereigenschappen

Het belangrijkste wat er in De Sims 3 zit, zijn de karaktereigenschappen. Voorbeelden:
Bankzitter, Feestbeest, Vals, en ga zo maar door. Het bepaalt je hele leven, en met sommige karakters kun je echt je profijt uit halen. Als je een workaholic bent, kun je niet gestrest raken, en je kunt thuis nog werken. Heel fijn als je vrij bent, maar toch nog een hogere baan wil krijgen.

Conclusie

Al met al is dit de beste Sims tot nu toe. Alles wat je wilt kan, hoe gek ook. Je kunt alles veranderen aan je sims kleding, en aan de banen, kinderen en ga zo maar door! Het is een game om zeker te halen, want dit is gewoon je geld waard!

Cijfer: 9/10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten